Gebruikerservaringen

Eigen ervaring patiënte Dr. Stelder

Ik ben in 2014 begonnen met het gebruik van psychofarmaca en woog destijds 62 kg. In de jaren daarna ben ik 35 kg aangekomen. Ik heb op allerlei manieren geprobeerd om af te vallen, door bijvoorbeeld te diëten en meerdere keren per week naar de sportschool te gaan. Niets hielp.

Zes maanden geleden ben ik begonnen met het gebruiken van
GLP-1 medicatie en ben in deze periode 20 kg afgevallen. Ik ben erg blij dat met dit medicijn eindelijk een oplossing is gevonden voor mijn gewichtsprobleem en ik voel me stukken beter.

Brenda’s eigen ervaring

Healthy Weight Clinics zou ik aan iedereen aanbevelen, omdat de begeleiding van Mia Hendriks en haar man Bert Stelder (huisarts) echt geweldig is, en omdat de methode die zij gebruiken met de hulp van GLP-1 medicatie ook echt werkt.

Het begint direct al als je je aanmeldt, dan krijg je eerst een formulier toegestuurd waarmee je naar het laboratorium moet gaan om bloed te laten prikken. Je wordt dan eerst volledig nagekeken op een heel aantal punten, en als alles dan ok is, dan pas kan je gaan beginnen.

Deze methode is voor mij het enige dat werkelijk werkt. Normaal gesproken als je op dieet bent heb je de hele dag honger, en zoek je dan echt naar eten. Bij deze methode heb je totaal geen hongergevoel meer, eigenlijk direct al na een dag of 4 dat je met de medicatie begint.

Dus je kan hiermee heel makkelijk eigenlijk elk dieet volgen, zonder hongergevoel en daardoor zal je ook afvallen. Ik ben er ontzettend blij mee en vind deze methode een uitkomst.

Mia stimuleert je ook echt, bij elke afspraak moet je op de weegschaal gaan staan en zie je direct hoeveel er af is, en wat er allemaal al in je lichaam is verbeterd. En heb je tussen de afspraken door vragen dan kan je haar ook altijd bellen of appen, ze reageert dan razendsnel 🙂

Ik ben al best heel wat kilo’s kwijtgeraakt door Healthy Weight Clinics, en zit hierdoor veel beter in mijn vel.

Kim’s eigen ervaring

2,5 jaar geleden begon ik met het toedienen van GLP-1 medicatie. Al heel mijn volwassen leven heb ik van alles geprobeerd om af te vallen, maar nooit echt met succes.

Het voordeel van GLP-1 medicatie is dat je helemaal niet met eten bezig bent en als je eet ben je al heel snel voldaan. Dat volle bord staat er vaak voor spek en bonen, een aantal happen en ik ben voldaan, ik zit echt vol.

Als ik in de namiddag of in de late avond denk trek te hebben (een oude gewoonte) in een ongezonde hap loop ik naar de kast waar altijd wel wat ligt, maar wat er ook mag liggen in die kast, denk ik nee bedankt ik hoef niet.

Ik ben nu 22 kilo afgevallen en voel mij veel energieker, gezonder en zit heel veel beter in mijn vel. Afvallen zonder de hele dag bezig te zijn met eten, voor mij ideaal.

Ben je overtuigd en wil je aan de slag?

Nog vragen? Neem contact met ons op via Whatsapp

Stuur een bericht