Wie zijn wij?

Bert Stelder

LP.J. Stelder, huisarts, BIG: 69024090301

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als huisarts. In mijn dagelijkse praktijk in Zaandam zie ik steeds meer patiënten met overgewicht en obesitas, en de gevolgen daarvan.
Ik zet me graag in om je risico op hart- en vaatziekten en diabetes te helpen verlagen, en tot een blijvend gewichtsverlies te komen.

Mia Hendriks

M.S. Hendriks, verpleegkundige, BIG: 59005511030

Ik heb een lange carrière in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige en later als projectmanager van geneesmiddelenonderzoek.
Mijn verdere ervaring ligt onder andere op het introduceren van nieuwe medicijnen voor hart- en vaatziekten en diabetes.
Mijn kennis en ervaring bundel ik nu in het begeleiden van cliënten van Healthy Weight Clinics.

Yara van Dijk

Arts, BIG: 09929103501

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als basisarts in het ziekenhuis en heb ik gezien wat de gevolgen kunnen zijn van een ongezonde levensstijl en overgewicht. In de toekomst zou ik willen starten met de huisartsenopleiding met als specifiek aandachtspunt preventie en gezonde levensstijl. Bij Healthy Weight Clinics hoop ik mensen te begeleiden naar een gezonde levensstijl en blijvende resultaten.

Andreas Niessl

Leefstijlcoach 

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met coaching op het gebied van gewichtsproblematiek. Ik heb 7 jaar gewerkt voor de Nederlandse Obesitas Kliniek, eerst als bewegingsdeskundige en daarna als leefstijlcoach. Ik heb in deze periode meer dan duizend mensen langdurig begeleid in het afvalproces (van matig overgewicht tot ernstig overgewicht).
Als coach geeft het mij veel voldoening om een bijdrage te mogen leveren in het veranderproces van de patiënt. Je moet het immers zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

Gemma de Smet

Doktersassistente 

Na een carriereswitch ben ik doktersassistente geworden. Van jongs af aan ben ik bezig geweest met gezonde voeding. In mijn werk als doktersassistente heb ik regelmatig gesprekken met patiënten over lifestyle en preventie van overgewicht + hart- en vaatziekten.
Bij Healthy Weight Clinics zal ik een groot gedeelte van de tijd berichten en vragen van patiënten beantwoorden.

Marieke van Baar

Diabetesverpleegkundige, BIG: 19003972230

Sinds 1985 ben ik werkzaam als verpleegkundige. De laatste 23 jaar heb ik mensen van alle leeftijden met diabetes type 1 begeleid. Voeding, gezonde Leefstijl & preventie heeft mijn interesse. Ik draag met groot plezier mijn steentje bij om de klanten bij Healthy Weight Clinics te begeleiden naar hun doel waarbij zij zich prettiger voelen.

Ben je overtuigd en wil je aan de slag?

Nog vragen? Neem contact met ons op via Whatsapp

Stuur een bericht