Wie zijn wij?

Bert Stelder

LP.J. Stelder, huisarts, BIG-nr 69024090301

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als huisarts. In mijn dagelijkse praktijk in Zaandam zie ik steeds meer patiënten met overgewicht en obesitas, en de gevolgen daarvan.
Ik zet me graag in om je risico op hart- en vaatziekten en diabetes te helpen verlagen, en tot een blijvend gewichtsverlies te komen.

Mia Hendriks

M.S. Hendriks, verpleegkundige, BIG-nr 59005511030

Ik heb een lange carrière in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige en later als projectmanager van geneesmiddelenonderzoek.
Mijn verdere ervaring ligt onder andere op het introduceren van nieuwe medicijnen voor hart- en vaatziekten en diabetes.
Mijn kennis en ervaring bundel ik nu in mijn rol als manager in de huisartsenpraktijk en in het begeleiden van cliënten van Healthy Weight Clinics.

Anouk van Alphen

BIG: 89928461901

Sinds twee jaar werk ik in het Erasmus MC in Rotterdam als arts-onderzoeker waar ik bezig ben met mijn promotieonderzoek. Ik heb een bijzondere interesse voor gezonde voeding, sport en preventie. Dit kan ik bij Healthy Weight Clinics inzetten om cliënten te begeleiden op weg naar een gezondere leefstijl.

Andreas Niessl

 

In de afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met coaching op het gebied van gewichtsproblematiek. Ik heb 7 jaar gewerkt voor de Nederlandse Obesitas Kliniek, eerst als bewegingsdeskundige en daarna als leefstijlcoach. Ik heb in deze periode meer dan duizend mensen langdurig begeleid in het afvalproces (van matig overgewicht tot ernstig overgewicht).
Als coach geeft het mij veel voldoening om een bijdrage te mogen leveren in het veranderproces van de patiënt. Je moet het immers zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen.

Ben je overtuigd en wil je aan de slag?

Nog vragen? Neem contact met ons op via Whatsapp

Stuur een bericht